Margret Snelleman kinder- en jeugdtherapie.

Margret Snelleman Kindertherapeut

Wie ben ik?
Mijn naam is Margret Snelleman. De afgelopen twintig jaar heb ik binnen de kinderopvang met kinderen en jongeren gewerkt. Op een bepaald moment ben ik in een leidinggevende functie terecht gekomen, maar ik merkte al gauw dat ik het directe contact met kinderen miste. Dat was waar het voor mij altijd om draaide.


Omdat ik kinderen en jongeren die het moeilijk hebben graag wilde helpen heb ik de opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam gevolgd. Deze heb ik in juli 2009 afgerond.

www.academie-psychotherapie.nl

Margret Snelleman

Wat wil ik?
Ik gun kinderen alle geluk en plezier van de wereld, maar soms gaat het gewoon niet zoals je het graag zou willen.

Je kind heeft problemen thuis of op school, of misschien heb je als ouder behoefte aan ondersteuning. In beide gevallen kun je bij mij terecht. Met creativiteit, fantasie, integriteit, humor, diepgang en natuurlijk mijn vakkennis wil ik kinderen én ouders helpen om het probleem op te lossen of er mee om te leren gaan.

Wanneer je er vroegtijdig bij bent voorkom je dat je kind een probleem te lang met zich meedraagt. Soms zie ik volwassenen met problemen die ze al sinds hun kindertijd met zich meedragen en wat ze nooit hebben leren hanteren. Door ervaringen uit mijn eigen verleden besef ik dat het helpend kan zijn om al vroeg de signalen van kinderen en jongeren serieus te nemen.

In 2012 heb ik me gespecialiseerd in rouw- en verliesbegeleiding. Als een van de weinige therapeuten in deze regio kan ik kinderen, jongeren en gezinnen helpen bij het “verwerken” van een groot verlies.

 

@2019 Margret Snelleman | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer | Fotografie: Herbert de Jong | website laatst bijgewerkt 2019

Algemene voorwaarden