Ouderbegeleiding Margret Snelleman.

Ouders

Oudertraining:
Voor wie?

Voor iedere opvoeder die anders en beter contact wil met zijn/haar kind. 

Materialen:
Schoudertas met logo, opvoedersboek, toegangscode tot ChildConsult filmpjes gedurende een schooljaar (om thuis nog eens na te kijken) en 6 Sleutelkaarten waar de info op is samengevat.

Aanschaffen:
Het boek ‘De sleutel tot je kind’ (€ 21,95) schaft iedere opvoeder zelf aan via de boekhandel.
Trainingstijd: elke les duurt 2,5 uur

Prijs:
€ 375,- voor 6 lessen (individueel)
€ 495,- voor 6 lessen (opvoedkoppel)

Ouderbegeleiding Margret Snelleman

Een content titel

Ouderbegeleiding
Heb je zorgen over je kind, maar heb je het idee dat integratieve kinder- en jongerentherapie (nog) niet nodig is? Of wil je dat ik heel specifiek met je mee kijk naar bepaalde opvoedingsvraagstukken? Dan kun je een afspraak maken voor een ouderbegeleidingsgesprek.

Het ouderschap is één van de belangrijkste taken die je als mens kunt vervullen. Het is voor velen het mooiste, het moeilijkste, het leukste, het frustrerendste én het dierbaarste wat er is. Het zet in ieder geval van alles in beweging. Terwijl je kind zich ontwikkelt, krijg je zelf de kans je te ontwikkelen als opvoeder en als mens. Heb je behoefte om stil te staan bij wat je daarin tegenkomt? Wil je meer leren over de belevingswereld van je kind? Of over de wisselwerking tussen jullie beiden?

Eén of twee sessies kunnen al zeer verhelderend zijn en is een absolute aanrader! Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen voor meer informatie

Telefonische begeleiding
Je bent van harte welkom in mijn praktijk, maar als je het prettiger vindt om telefonisch begeleid te worden, dan kan dat ook.

Hartgrondig opvoeden
De opvoedtraining HarTgrondig opvoeden heeft als doel de opvoeder intern te veranderen. De opvoeder wordt geholpen om anders naar het kind te kijken, het kind doelgericht op te voeden, te begeleiden en vanuit liefdevolle communicatie in contact te zijn met het kind.

De 6 lessen van deze training behandelt (op verrassende wijze) alle ‘negatieve’ gedragingen van kinderen: ongehoorzaamheid, zeuren, ruzie, liegen, gewelddadig gedrag. En dan blijkt dit gedrag van kinderen niet negatief, maar een logisch gevolg van de relatie met volwassenen. Opvoeders leren (opnieuw) met een open en nieuwsgierige blik te kijken naar hun kind en te communiceren met hun kind. Vanuit warmte en liefde die opvoeders daardoor (opnieuw) voelen ontstaat een nieuwe wederzijdse liefdevolle relatie met hun kind.

Aanmelden

Voor aanmelding of meer informatie kunt u het onderstaande formulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Vul aub alle verplichte velden in.

@2019 Margret Snelleman | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer | Fotografie: Herbert de Jong | website laatst bijgewerkt 2019

Algemene voorwaarden